Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Небезпечні звички, які з'являються у мам в декреті
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечні звички, які з'являються у мам в декреті

Ці звички негативно впливають на здоров'я

27 квітня 2020, 13:20 comments1780
Поділіться публікацією:
Небезпечні звички, які з'являються у мам в декреті

Догляд та виховання дитини — справа не з легких, тому мамам в декретній відпустці буває складніше, ніж на роботі. Іноді зовсім бракує часу, щоб впоратися з усіма домашніми справами, не те, щоб приділити пару хвилин для себе. Через такий ритм у мам і з'являються шкідливі звички, які негативно впливають на самопочуття і здоров'я.

Звичка сутулитися

Сутулитися в період вагітності — нормально. Майбутні мами часто страждають від болю в спині у міру зростання живота, а коли ми згинаємо спину, неприємні відчуття стихають. Але після пологів звичка сама по собі не зникає, адже тепер мамі доводиться постійно тримати на руках малюка.

Звичка спати уривками

Через потребу годувати новонародженого кожні три години, новоявлені мами змушені переривати нічний сон і досипати днем. Така звичка може зберігатись до 3 років, однак здоровий 8-годинний сон залишається запорукою здоров'я і гарного самопочуття!

Звичка неправильно харчуватися

Мами, які доглядають за дитиною, зовсім забувають про себе, вони вибирають для харчування страви швидкого приготування, які зовсім не корисні. Така поведінка може призвести до розладу травлення.

Звичка не приділяти собі увагу

Психологи радять відразу викорінити таку модель поведінки, жінка, у якої відсутній інтерес до себе, перестає бути цікавою і для чоловіка, стаючи виключно мамою. У такому разі дестабілізація відносин у родині майже неминуча.

Звичка надмірно нервувати

Така відповідальність кого завгодно зможе вивести з рівноваги, але перебувати в постійному стресі не можна, якщо вам складно, якщо чоловік недостатньо допомагає, і ви бачите, що ситуація погіршується, зверніться за допомогою до психолога.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких випадках роботодавець може звільнити жінку в декреті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!