Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Стало відомо, у яких продуктах найбільше харчових добавок
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, у яких продуктах найбільше харчових добавок

Існують такі Е-шки, які вбивають нас зсередини

19 вересня 2019, 09:34 comments8533
Поділіться публікацією:
Стало відомо, у яких продуктах найбільше харчових добавок

Багато сучасних продуктів містять харчові добавки, деякі з них не є шкідливими для здоров'я, але є й такі, що становлять загрозу.

Найбільше харчових добавок у:

- Шоколаді. До складу улюблених солодощів більшості людей входять шкідливі добавки, які в змозі спровокувати алергію або навіть онкологію. У продуктах є стабілізатори, емульгатори, різного роду консерванти і спеціальні загусники. Можна знайти продукт без добавок, однак, його покупка звичайному покупцеві може вдарити по кишені.

- Чіпсах та сухариках. Всім давно відомо, що в чіпсах, сухариках, снеках знаходиться велика кількість ароматизаторів, стабілізаторів і підсилювачів смаку, які серйозно шкодять нашому організму. У зв'язку з цим може з'явитися розлад шлунка, алергічна реакція.

- Газованих напоях і соусах. Популярні напої, такі як Coca-Cola, Pepsi, Fanta містять у собі консерванти, ароматизатори, а також синтетичні цукрозамінники. Рекомендується обмежити вживання "газованої води" до мінімуму, особливо для дітей.

Смачні соуси теж небезпечні – стабілізатори, емульгатори, харчові барвники, ароматизатори і т. д. Наслідки: цироз печінки, погіршення роботи серця, алергія, проблеми з шлунком, рак і багато іншого.

- Морозиві. Улюблене морозиво виявляється може викликати проблеми з печінкою, нирками, мігрень, свербіж, алергію та погіршення зору, так як в його склад входять барвники, загусники, ароматизатори, емульгатори і стабілізатори.

- Сосисках, ковбасі, фарші. Перероблене м'ясо шкідливе для здоров'я через різні антиокислювачі, барвники, ароматизатори, стабілізатори, згущувачі, консерванти, емульгатори. Тільки задумайтеся, скільки харчових добавок отримує ваш організм, не дивно, що після споживання такого м'яса з'являються проблеми зі шлунком, підшлунковою залозою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пестициди і харчові добавки впливають на людину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!