Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Названо спеції, які дуже корисні в сезон застуд
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо спеції, які дуже корисні в сезон застуд

Ці спеції володіють протизапальними властивостями

30 вересня 2019, 12:15 comments3544
Поділіться публікацією:
Названо спеції, які дуже корисні в сезон застуд

Фахівці рекомендують в сезон осіннього похолодання і збільшеного ризику захворіти грипом і застудою вживати спеції, які допоможуть підтримати імунітет і вберегтись від інфекцій.

У першу чергу фахівці називають багатий мінералами і вітамінами імбир. Корінь має протизапальну, антимікробну, протизастудну і відхаркувальну дію, а також зміцнює імунітет і полегшує симптоми при закладеності носоглотки. Імбир корисний як в якості добавки в гарячі напої, так і при приготуванні страв з м'яса або риби.

Куркума допоможе полегшити застуду на початковому етапі, активуючи клітини імунної системи. Цю спецію експерти рекомендують додавати в тепле молоко і пити безпосередньо перед сном.

Розмарин називають природним антиоксидантом. Для профілактики застуди досить щодня вживати близько 5 гр. свіжої спеції або пару щіпок сушеної.

Ефективний проти застуди часник – натуральний антибіотик. Однак не варто забувати, що при термічній обробці, що входить до його складу алліцин руйнується, тому продукт бажано вживати в сирому вигляді.

П'ята спеція для боротьби із застудою – перець чилі. Він містить капсаїцин, а також багато інших вітамінів і мікроелементів, які позитивно впливають на організм людини в цілому та імунітет зокрема.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, яка спеція знищує рак на генному рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!