Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Яка приправа допоможе зберегти молодість і пружність шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка приправа допоможе зберегти молодість і пружність шкіри

Корінь імбиру століттями використовувався в медицині та косметології

6 листопада 2019, 13:30 comments3584
Поділіться публікацією:
Яка приправа допоможе зберегти молодість і пружність шкіри

З віком запаси колагену поступово зменшуються, тому шкіра обличчя стає сухою, блідою і менш еластичною. Багатьох жінок така проблема починає хвилювати, тому вони вдаються за допомогою до різних диво-кремів. Але поповнити запаси колагену можна і завдяки популярній приправі.

Імбир давно відомий своїми корисними властивостями, тому його часто використовують не тільки в медицині, але і в косметології. У його складі міститься безліч вітамінів, корисних речовин і антиоксидантів, які стимулюють кровообіг і допомагають боротися з вільними радикалами в організмі.

Завдяки високому вмісту антиоксидантів, імбир є чудовим засобом у боротьбі зі зморшками. Він допомагає інгібувати зниження еластину, дефіцит якого призводить до появи дрібних зморшок і тонких ліній на шкірі. Для того, щоб цього не допустити, необхідно змішати чайну ложку меленого кореня імбиру зі столовою ложкою меду і приймати таку суміш щоранку.

Також з допомогою приправи можна робити різноманітні маски для обличчя, які допоможуть запобігти старінню шкіри, відновивши її колір і тон. Імбир стимулює шкіру, надаючи їй відчуття свіжості, тому його часто можна знайти в якості інгредієнта в різних тоніках і кремах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому восени необхідно приймати імбир.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!