Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Стало відомо, які продукти краще купувати на ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які продукти краще купувати на ринку

У спеції виробники можуть додавати консерванти, заморожені овочі не приносять користі, а старі горіхи шкодять організму

30 січня 2020, 10:35 comments2282
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які продукти краще купувати на ринку

Існують три види продуктів, які краще всього купувати на ринку, а не в магазинах або супермаркетах. Причина — не всі товари, що лежать на полицях магазину, можуть бути якісними, передає U-news.

Як відзначається, краще купувати на ринку подрібнені спеції, які ми звикли використовувати для приготування їжі. Все тому, що деякі виробники можуть додавати в упаковки з травами, меленим часником, перцем, хмелі-сунелі або орегано дешеві добавки та консерванти, що може нашкодити організму.

Також у супермаркеті небажано купувати заморожені овочі і ягоди: піддаватися заморозці вони можуть не один раз. Також у самих упаковках досить багато льоду, що небажано для самих овочів і ягід. Як результат, продукти просто втрачають свої корисні властивості. Найкраще купити свіжі продукти на ринку ще влітку і самостійно їх заморозити.

Купувати у супермаркеті небезпечно ще й горіхи, бо там їх можуть зберігати досить довго. Значить, вони будуть неякісними, і від них просто не буде ніякої користі. Ще один мінус — у волоських, кедрових і горіхах пекана може відбуватися окислення належних жирів. Це трапляється під впливом тепла. Визначити такі горіхи можна дуже просто: вони гіркі.

Раніше "Коментарі" писали, як правильно зберігати горіхи і сухофрукти в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!