Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Названо продукти з високим вмістом магнію
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти з високим вмістом магнію

Магній — найважливіший мікроелемент для нашого здоров'я

21 травня 2020, 09:25 comments2285
Поділіться публікацією:
Названо продукти з високим вмістом магнію

Для того, щоб організм правильно і злагоджено працював, йому необхідні вітаміни та корисні речовини, яким і є магній. Цей елемент бере участь у багатьох процесах і необхідний для нормального функціонування клітин. Магній рекомендований при хронічній втомі і виснаженні, тому що призводить нервову систему в порядку. Які ж продукти багаті цим елементом?

Сардини

Цей продукт багатий на ненасичені жирні кислоти Омега-3 і магній. У 100 грамах сардин міститься 467 міліграм магнію, що забезпечує добову норму для жінок. Корисні речовини, які містяться в продукті, сприяють активації організму в боротьбі з серцево-судинними захворюваннями і беруть участь в регуляції кровотоку.

Какао-порошок

Він здатний поповнити організм антиоксидантами і важливими мінералами, як, наприклад, магній і залізо. Магній в цьому продукті міститься не лише у великих кількостях (376 міліграм в 100 грамах продукту), але і в легкозасвоюваній формі

Мигдаль

Цей горіх часто рекомендують після сильних фізичних навантажень. Саме завдяки вмісту магнію (276 міліграм в 100 грамах продукту), мигдаль допомагає боротися з м'язовими судомами. До всього іншого, цей елемент зміцнює стінки капілярів, вен, судин і артерій.

Гіркий шоколад

Ще одна хороша новина для любителів солодкого. Гіркий шоколад — справжнє джерело магнію (206 міліграм в 100 грамах продукту). Саме цим пояснюється здатність шоколаду нівелювати стрес.

Авокадо

Цей продукт не тільки багатий на корисні жири, але до того ж є відмінним джерелом магнію. Тільки один досить великий плід авокадо містить більш ніж 60 міліграмів цього корисного мінералу. Використовуйте авокадо в салати, подавайте його на сніданок, а також включайте в своє дієтичне меню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому магній дуже важливий для жіночого здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!