Головна Новини HI-tech технології Киберполиция України істотно розширить штат
commentss НОВИНИ Всі новини

Киберполиция України істотно розширить штат

У Нацполиции вважають, що це допоможе ефективно відповідати на виклики, які кидає правоохоронцям сучасна злочинність

1 серпня 2019, 12:41 comments1745
Поділіться публікацією:
Киберполиция України істотно розширить штат

У кіберполіції будуть введені додаткові посади, що дозволить розширити її можливості. Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

"У кіберполіції будуть введені додаткові посади для подальшого розвитку підрозділу. Це дозволить збільшити та розширити можливості кіберполіції, коли мова йде про допомогу іншим підрозділам відомства у розкритті злочинів, скоєних із застосуванням високих інформаційних технологій", — йдеться в повідомленні.

Князєв вважає, що стрімкий розвиток інформаційних технологій створив нові виклики, зокрема, таке явище, як кіберзлочинність. Враховуючи її транснаціональність, вона здатна завдати значної шкоди інтересам громадян, суспільства і держави. І Україна в цьому випадку не є винятком.

"Можливості кіберполіції потрібно збільшувати і розширювати, щоб заздалегідь прораховувати кроки злочинців. Тому в штат кіберполіції будуть введені додаткові посади, які передбачають новий напрямок роботи, нові функції", — зазначив Князєв.

Він пояснив, що завдяки введенню нових посад оперативники кіберполіції зможуть не тільки оперативно розкривати злочини самі, але і надавати всебічну допомогу колегам з карного розшуку та слідчих підрозділів.

Тому голова Нацполіції доручив Департаменту кадрового забезпечення надати протягом двох тижнів пропозиції щодо збільшення штатної чисельності підрозділів кіберполіції.

"Ви повинні визначити потребу у фахівцях кіберполіції — і за якими напрямками вони будуть працювати", — зазначив Князєв.

Як повідомляли раніше "Коментарі", швейцарські дрони ледь не ували на голови дітям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!