Головна Новини HI-tech ігри Epic Games Store дарує двы гри для ПК
commentss НОВИНИ Всі новини

Epic Games Store дарує двы гри для ПК

Epic Games Store дарує Alan Wake і For Honor, але це останній раз

5 серпня 2019, 11:10 comments1211
Поділіться публікацією:
Epic Games Store дарує двы гри для ПК

Тиждень минув, а значить Epic Games готова порадувати геймерів новою парою безкоштовних ігор.

В цей раз "епіки" віддають трилер Alan Wake, в якому головний герой бореться з темрявою, намагаючись відшукати свою зниклу дружину. За словами розробників, гравців чекає такий собі телесеріал з майстерним оповіданням і напруженими динамічними сценами. Другою безкоштовною грою тижня стане For Honor, в якій гравці будуть боротися за честь і славу. Вибравши вікінга, самурая, лицаря або ченця, геймери вирушать в епічну битву в дусі середньовіччя з мечами, сокирами і штурмом замків.

Обидві гри вже можна забрати в Epic Games Store, але це в останній раз, коли "епіки" віддають дві гри, і на наступному тижні подарунком стане головоломка GNOG.

Так само Epic Games відгукнулася на постійні прохання геймерів додати хмарні збереження. Але є нюанс. Гравці в Moonlighter помітили, що в налаштуваннях гри з'явився перемикач для збереження прогресу в хмарі. Користувачі відразу побігли в Twitter, щоб розпитати боса Epic Games Тіма Суїні про нововведення і отримали відповідь.

Глава компанії написав, що хмарні збереження знаходяться в бета-тестуванні і доступні для декількох нових ігор — Moonlighter і This War of Mine. За словами Суїні, глобальний запуск буде проходити поступово, і розробники будуть додавати хмарні збереження для більшого числа ігор.

Як повідомляло видання "Коментарі", нова версія Call of Duty буде мати режим на сто гравців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!