Головна Новини HI-tech технології Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai випустила автомобіль з сонячною панеллю на даху
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai випустила автомобіль з сонячною панеллю на даху

Компанія Hyundai презентувала розробку, яку анонсувала раніше

6 серпня 2019, 15:42 comments1692
Поділіться публікацією:
Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai випустила автомобіль з сонячною панеллю на даху

Hyundai випустив версію свого гібрида Sonata з сонячними батареями для зарядки акумулятора. Корейський автовиробник заявив, що до 60% енергії для автомобільного акумулятора може бути забезпечено, якщо сонячний дах використовується шість годин на день. Панелі забезпечать достатню потужність, щоб Sonata могла проїхати 1300 км (800 миль) за рік.

У Hyundai заявили, що планують запропонувати дах в якості додаткового обладнання для інших моделей у своєму асортименті.

За словами представника Hyundai, оснащення гібридів панелями, які можуть збирати сонячну енергію, підвищить ефективність використання палива і знизить викиди вуглекислого газу.

Він додав, що у легкового автомобіля середнього розміру була покращена система управління двигуном, щоб забезпечити максимально ефективне використання енергії.

lMFHqQ6J3hWh1SgSkENBv_Y-S.jpg

Стівен Едельштейн, що пише на новинному сайті Digital Trends, заявив: "Гібриди, такі як Sonata, мають менші акумуляторні батареї, ніж повноцінні електромобілі, тому сонячний дах може мати більше значення для зарядки".

"Сонячні елементи збільшують вартість і вагу автомобілів, і неясно, наскільки вони ефективні в реальному світі", — додав він.

На даний момент, Hyundai працює над сонячним дахом другого покоління, який буде напівпрозорим, щоб полегшити освітлення кабіни автомобіля.

Як повідомляло видання "Коментарі", японці продемонстрували літаючий автомобіль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!