Головна Новини HI-tech інтернет Користувачі матимуть власні книжкові полиці в Google Play Books
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі матимуть власні книжкові полиці в Google Play Books

На даний момент не відомо, чи з'явиться ця функція на мобільних пристроях

16 серпня 2019, 11:33 comments1970
Поділіться публікацією:
Користувачі матимуть власні книжкові полиці в Google Play Books

У веб-версії Google Play Books з’явилися нові експериментальні функції. Тепер у користувачів буде можливість додавати свої власні полиці. Ці полиці забезпечать краще розділення книг для користувачів, які хочуть зберігати книги, відсортовані за категоріями. Експериментальні функції відкриті для всіх користувачів через веб-інтерфейс для Google Play. Це означає, що до них можна легко отримати доступ, просто перейшовши в Google Play Store.

Книжки на таких полицях будуть розділені на три категорії. Це "Власні полиці", "Пошук / сортування" і "Можна читати". Назви точно вказуватимуть на те, що робить кожен перемикач. Функція "Власні полиці" додає нову кнопку "Створити полицю" в лівому меню. Якщо користувачі перемикають параметри пошуку і сортування, при виборі будь-якої з цих категорій, у верхній частині сторінки з’являється новий набір значків. Перший – це значок сортування за автором, назвою, останніми прочитаними книжками і ціною. Інший значок є фільтруючим інструментом, який дозволяє користувачам вводити власні умови для пошуку книг. Третій перемикач активує полицю, що містить тільки ті книги, які користувач не позначив як прочитані.

Нові функції в Google Play Books також працюють в розділі "Аудіокниги". Проте, пошуковий гігант не повідомив, коли електронні полиці можуть з’явитися на мобільних пристроях. І чи з’являться вони взагалі.

Як повідомляє видання "Коментарі", пошукова система Google порушила власну заборону на рекламу зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!