Головна Новини HI-tech інтернет Британців будуть вчити інформаційному захисту в спеціальних кафе
commentss НОВИНИ Всі новини

Британців будуть вчити інформаційному захисту в спеціальних кафе

Дослідження показало, що майже третина лондонців не вміє налаштовувати параметри конфіденційності

19 серпня 2019, 15:46 comments2055
Поділіться публікацією:
Британців будуть вчити інформаційному захисту в спеціальних кафе

Facebook прагне проявити ініціативу в дебатах про конфіденційність в соціальних мережах, відкривши мережу спеціальних кав'ярень по всій Великій Британії. Кожне з них запропонує відвідувачам безкоштовні напої і перевірку конфіденційності, щоб допомогти зменшити занепокоєння споживачів щодо їх конфіденційності в Інтернеті.

Кафе Facebook будуть працювати з 28 серпня по 5 вересня, щоб спонукати британців взяти гору над своїм цифровим слідом, одночасно пригощаючи їх кавою.

Одне з них буде розташоване в The Attendant на Great Eastern Street, Лондон, як відповідь на опитування, показує, що 27% лондонців не знають, як персоналізувати свої параметри конфіденційності в соціальних мережах.

Ще одне кафе буде в Единбурзі, всередині Brewlab на Коледж-стріт.

Це знаменує собою останнє зусилля Facebook з відновлення моральної переваги після того, як компанія постраждала від скандалу з Cambridge Analytica і розповсюдження підроблених новин.

Цей підхід пішов за аналогічною ініціативою в Нью-Йорку в минулому році, коли гігант в області соціальних мереж відкрив магазин у трейлері на Манхеттені, де співробітники були готові приготувати гарячий шоколад, а також дати поради і брошури з викладенням позиції Facebook щодо  конфіденційності.

Як повідомляє видання "Коментарі", соціальна мережа Facebook наймала сторонніх людей для розшифровки голосових повідомлень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!