Соціальна мережа Facebook допоможе користувачам захистити персональні дані

Спеціально для цього Facebook розробив нову функцію

Чим більше розвиваються інформаційні технології, тим менше залишається місця для нашого особистого простору, а загроза потрапляння нашої особистої інформації не в ті руки зростає з кожним днем. Техно-гіганти також розуміють це і намагаються знаходити рішення.

Так соціальна мережа Facebook створила функцію "Активність поза Facebook", за допомогою якої користувачі зможуть з'ясувати, яка інформація про них надходить у соцмережу з інших інтернет-ресурсів, а також видаляти її. Це дозволить максимально захистити свій особистий цифровий простір, а у разі його порушення - негайно прийняти всі необхідні заходи для усунення витоку.

"Функція "Активність поза Facebook" показує Вам програми та веб-сайти, якими Ви користувалися, і які надсилають нам інформацію про Вас. Таку інформацію тепер можна буде видалити, якщо Ви не бажаєте її поширювати", - йдеться в пресрелізі.

У компанії відзначили, що ця функція надасть користувачам більше прозорості і контролю за їх даними в соцмережі.

Як заявили в Facebook, спочатку нова функція буде доступна в Ірландії, Південній Кореї та Іспанії.

У соцмережі також додали, що планують поступово "протягом кількох місяців" зробити нову функцію доступною для користувачів у всьому світі.

Як повідомляє видання "Коментарі", Facebook інвестував у розвиток друку думок.