Головна Новини HI-tech інтернет Facebook може відмовитися від лайків
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook може відмовитися від лайків

Після декількох місяців тестів в Instagram, Facebook також планує приховати лайки під публікаціями

3 вересня 2019, 03:55 comments1913
Поділіться публікацією:
Facebook може відмовитися від лайків

Компанія Facebook вивчає можливість приховувати кількість лайків під публікаціями користувачів у соціальній мережі. Про це повідомляє TechCrunch.

Повідомляється, що фахівець із зворотного розробці Джейн Манчун Вонг помітила цю функцію в коді програми для Android. Представники Facebook підтвердили, що компанія думає про широкому тестуванні, однак воно поки не почалося.

Інформацію про точну кількість лайків посади у соцмережі розробники планують залишити лише для його автора. З квітня 2019 року компанія вже тестує подібну функцію в Instagram на території семи країн, у тому числі Канади і Бразилії. Результати експерименту поки не розкривають.

Нова функція здатна вплинути на активність користувачів, які зможуть більше ділитися чим-то і менше видаляти свої записи, не побоюючись, що ті набирають занадто мало лайків.

 Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook оприлюднив нові правила політичної реклами напередодні президентських виборів в США в наступному році на тлі побоювань, що платформа буде експлуатуватися. Політичні рекламодавці тепер повинні будуть підтвердити свою особистість, перш ніж отримати ярлик "підтверджена організація". Нові правила також поширюються на Instagram, що належить Facebook. У компанії відзначають, що вже були інциденти, коли користувачі розміщували вводить в оману або неточну рекламу для впливу на виборців. Платна реклама в Facebook стала популярним інструментом для політичних кампаній та інших організацій, націлених на виборців. Платформа раніше показала, що команда Трампа в 2016 році в період виборів витратила близько 70 млн доларів (57,3 млн фунтів) на рекламу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!