Головна Новини HI-tech інтернет Соціальна мережа «Вконтакте» змогла обійти блокування українських провайдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа «Вконтакте» змогла обійти блокування українських провайдерів

Доступ до соцмережі "Вконтакте" перестали блокувати три мобільні оператора

9 вересня 2019, 17:27 comments3150
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа «Вконтакте» змогла обійти блокування українських провайдерів

Українські громадяни вільно можуть зайти на свою сторінку в соціальній мережі "Вконтакте", доступ до якої був заблокований в 2017 році. Про це повідомляє видання Tech.Liga.

Користувачі мережі інтернет активно почали писати про те, що, починаючи з липня цього року, для того щоб увійти на свою сторінку "Вконтакте" (VK), їм більше не потрібно використовувати VPN.

Журналісти Tech.Liga провели власне розслідування і з'ясували, що такі мобільні оператори як "Vodafone", "Life" та "Київстар" перестали блокувати доступ до соціальної мережі VK.

Результати опитування, проведеного виданням, також показали, що зайти на сайт російського сервісу можна, підключившись до мережі Wi-Fi. Деякі точки доступу не блокують доступ до соцмережі.

Варто згадати, що наприкінці весни 2017 року всім операторам мобільного зв'язку і провайдерам було наказано заблокувати доступ до ряду російських сайтів, серед яких була і соціальна мережа "Вконтакте".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що столичний провайдер "НетАссіст" відмовився блокувати "ВКонтакте" і подав у суд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!