Головна Новини HI-tech інтернет Пошукова система Google змінила правила закритих посилань
commentss НОВИНИ Всі новини

Пошукова система Google змінила правила закритих посилань

Компанія Google вирішила вдосконалити свою політику боротьби зі спамом

11 вересня 2019, 14:21 comments4623
Поділіться публікацією:
Пошукова система Google змінила правила закритих посилань

Майже 15 років тому атрибут "nofollow" був створений для боротьби зі спамом у вигляді коментарів. Він також швидко став одним з рекомендованих методів від Google для позначення рекламних або спонсорських посилань. Інтернет зробив крок далеко вперед з моменту введення "nofollow" в 2005 році, тому перед ним також стоїть завдання рухатися в ногу з часом. Саме тому, компанія Google оголосила про два нових атрибута посилань, які надають веб-майстрам додаткові способи визначити характер конкретних посилань.

Нові атрибути Nofollow:

rel = "sponsored": використовуйте спонсорський атрибут для виявлення посилань на вашому сайті, які були створені як частина реклами, спонсорства або інших компенсаційних угод.

rel = "ugc": UGC розшифровується як "вміст, створений користувачем" (User Generated Content), а значення атрибута UGC рекомендується для посилань у створеному користувачем змісті, наприклад коментарі та повідомлення на форумі.

rel = "nofollow": використовуйте цей атрибут у випадках, коли ви хочете посилатися на сторінку, але не хочете мати будь-який тип схвалення, включаючи передачу кредитного рейтингу на іншу сторінку.

Коли був представлений "nofollow", Google не врахував жодного посилання, зазначеного цим атрибутом, як сигнал для використання в алгоритмах пошуку. Зараз це змінилося. Всі атрибути посилань: спонсоровані, UGC та nofollow трактуються як підказки про те, які посилання варто розглянути або виключити з пошуку. Пошуковик буде використовувати ці підказки разом з іншими сигналами, щоб краще зрозуміти, як правильно аналізувати і використовувати посилання в пошуковій системі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google анонсував вихід нового ігрового сервісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!