Головна Новини HI-tech інтернет Браузер Google Chrome отримав функцію групових вкладок
commentss НОВИНИ Всі новини

Браузер Google Chrome отримав функцію групових вкладок

Тепер буде зручніше переглянути зміст кожної вкладки

7 жовтня 2019, 14:46 comments6130
Поділіться публікацією:








Браузер Google Chrome отримав функцію групових вкладок

За останні кілька років Google Chrome зазнав безліч змін, і, схоже, Google не має наміру зупинятися. В одному з останніх оновлень компанія додала новий параметр "Смужки вкладок" в Chrome на робочому столі, який показує попередній перегляд повнорозмірних вкладок.

У Chrome Story нещодавно з'явилася нова зміна інтерфейсу. Він забезпечує повнорозмірний попередній перегляд вкладок Chrome, що дозволяє більш наочно побачити зміст кожної вкладка.

Мабуть, це називається "Tab Strips" і спливає поруч зі звичайним макетом вкладок Google Chrome. Примітно, що Google раніше заявляв, що "майбутнє оновлення" додасть мініатюру між вкладками, але це схоже на зовсім іншу функцію.

Щоб увімкнути цю функцію на персональному комп'ютері, необхідно оновити до останньої версії Chrome Canary. Потім перейдіть до chrome: // flags і шукайте "strip". Звідти ви знайдете # webui-tab-strip, # new-tabstrіp-animation і # scrollable-tabstrіp. Всі три мають бути включені, після чого потрібно буде перезапустити Chrome.

Ця функція працює тільки на Chrome OS, тому необхідно використовувати канал Canary, щоб випробувати її. Ці зміни, очевидно, з'являться в Windows, Mac і Linux.

Після включення з'являється стрілка поруч зі значком "Нова вкладка" в Chrome, який відкриває її. Цей інтерфейс займає більшу частину екрану і прокручується після накопичення певної кількості вкладок. Ви можете побачити функцію в дії нижче.

Як повідомляло видання "Коментарі", браузери Google Chrome і Mozilla заблокували сертифікат безпеки уряду Казахстану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!