Головна Новини HI-tech інтернет Відеохостинг YouTube додав нові функції на головну сторінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеохостинг YouTube додав нові функції на головну сторінку

Крім зміни дизайну головної сторінки, YouTube додасть кілька корисних функцій

8 листопада 2019, 15:55 comments3199
Поділіться публікацією:
Відеохостинг YouTube додав нові функції на головну сторінку

Сьогодні відео-хостинг YouTube запускає новий дизайн домашньої сторінки, який буде включати великі ескізи і надасть більше інформації про кожне відео.

Користувачі побачать менше відео на головній сторінці через великі мініатюри, підтвердив прес-секретар YouTube в інтерв'ю порталу The Verge. Представник відео-хостингу додав, що люди отримують більше інформації про кожне відео, яке вони бачать. Роздільна здатність відео буде займати більше фізичного простору на сторінці. Також у авторів буде можливість використовувати більш довгі заголовки. Мета оновлення полягає в тому, щоб дати людям, які використовують платформу, більше інформації про відео з першого погляду, замість того, щоб попросити їх навести курсор на відео або клацнути, щоб дізнатися більше.

Зі зміною дизайну на головній сторінці YouTube стало менше відео, а певні "полиці" контенту — такі категорії, як "Новини" або "Музика" — більше не розміщуються на першій сторінці. За словами компанії, команда розробників YouTube використовувала відгуки творців і глядачів на різних етапах тестування для поліпшення макета. Це включало в себе виправлення декількох технічних проблем. Деякі з найбільш явних проблем були пов'язані з розмірами мініатюр на великих екранах і пристроях.

picture

Хоча зміни дизайну є найбільш привабливими, присутні також кілька важливих оновлень функцій. Найголовніша — це можливість попросити YouTube припинити рекомендувати канали, які вам не цікаві. Ця функція була вперше запущена на мобільних пристроях, а тепер вона переходить на настільні комп'ютери.

Відео також тепер можна "додавати в чергу". Опція була доступна на Android, але тепер команда розробників YouTube надає її користувачам настільних комп'ютерів. Люди можуть вибрати кілька відео для перегляду без переривання поточного відео. Ці відео не будуть збережені в черзі, якщо сторінка браузера закрита.

Оновлений дизайн почне поширюватися сьогодні на персональних комп'ютерах, а також на планшетних версіях програм YouTube для Android і iOS. Оновлення будуть доступні найближчим часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", найпопулярнішого YouTube-блогера заблокували в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!