Головна Новини HI-tech інтернет Соціальна мережа Facebook представила результати боротьби зі шкідливим контентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа Facebook представила результати боротьби зі шкідливим контентом

Було видалено мільйони одиниць контенту, пов'язаного з порнографією, закликами до суїциду, тероризмом і незаконною торгівлею ліками

14 листопада 2019, 13:34 comments1636
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа Facebook представила результати боротьби зі шкідливим контентом

Соціальна мережа Facebook опублікувала останні результати своєї боротьби зі шкідливим контентом. Згідно з оприлюдненою інформацією, за період з липня по вересень 2019 року було вилучено 11,6 мільйона одиниць контенту, пов'язаних із сексуальною експлуатацією дітей.

Також Facebook вперше публікує статистику сторінок на Instagram, пов'язаних з самогубством і заподіянням собі шкоди. Такі дії стали результатом суспільного протесту з приводу смерті 14-річної Моллі Рассел. Підліток покінчила з собою в 2017 році, а її батько виявив у її акаунті в Instagram велику кількість графічних матеріалів про нанесення собі шкоди і самогубства.

У своєму блозі віце-президент Facebook Гай Розен заявив: "Ми видаляємо контент, який зображає або заохочує самогубства або самоушкодження, включаючи певні графічні зображення і зображення в реальному часі, які, за словами експертів, можуть призвести до того, що інші будуть поводитися аналогічним чином".

Всього 2,5 млн одиниць контенту, пов'язаних з самогубством і самоушкодженням, були видалені з Facebook і 845 000 — з Instagram.

Крім того, з Facebook було видалено 4,4 мільйонів одиниць контенту для незаконого продажу ліків, а з Instagram — 1,5 мільйона. 2,3 мільйона одиниць інформації про продажі вогнепальної зброї були видалені з Facebook та 58 600 з Instagram. 133 300 одиниць терористичного пропагандистського контенту були видалені з Instagram. Facebook заявив, що видалив більше 99% контенту, пов'язаного з "Аль-Каїдою", групою "Ісламська держава" та її філіями.

В цілому, цифри показують, що Facebook видаляє все більше і більше шкідливого контенту. Наприклад, з січня по березень 2019 року було вилучено 5,8 мільйона одиниць контенту, пов'язаного із сексуальною експлуатацією дітей.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Facebook створила власну платіжну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!