Головна Новини HI-tech інтернет Компанія Facebook запустила додаток для створення мемів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook запустила додаток для створення мемів

Компанія Facebook запустила експериментальну програму для створення мемів на території Канади

19 листопада 2019, 17:26 comments1661
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook запустила додаток для створення мемів

Компанія Facebook запустила новий додаток під назвою Whale, який дозволяє користувачам швидко створювати меми та ділитися ними в соціальних мережах, повідомляє портал The Information. В даний час Facebook хоче якомога більше утримувати додаток на низькому рівні, тому гігант соціальних мереж випустив Whale через свою команду New Product Experimentation (NPE).

Facebook NPE був запущений раніше в цьому році для розробки і випуску додатків, з якими Facebook хоче поекспериментувати. При цьому нема гарантії, що ці програми будуть залишатися протягом тривалого часу або радикально змінять курс протягом свого циклу розробки.

В даний час додаток Whale доступний тільки в канадському App Store, що говорить про те, наскільки він експериментальний. Опис програми досить простий: "Немає відволікаючих чинників, немає прихованих цін підписки. Використовуйте свої власні зображення або обирайте з нашої бібліотеки стандартних фотографій і проявляйте творчий підхід з текстом, інструментами, ефектами і багатьом іншим прямо в додатку". Іншими словами, він схожий на інші програми для створення мемів.

Так чому ж Facebook тестує додаток для створення мемів? Можливо, тому що його платформи, включаючи Instagram і WhatsApp, широко використовуються для обміну зазначеними мемами. Whale — це ще один приклад того, як Facebook хоче докласти руку до створення контенту будь-якого типу, який користувачі публікують на своїх платформах.

Чи буде Whale розширюватися на інші ринки за межами Канади? Це можливо, якщо додаток успішно виконає тестовий запуск. З іншого боку, цілком імовірно, що навіть у разі успіху Whale Facebook може відмовитися від програми і просто вбудувати свої інструменти безпосередньо в додаток Facebook.

Як повідомляло видання "Коментарі", соціальна мережа Facebook представила результати боротьби з шкідливим контентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!