Головна Новини HI-tech інтернет Компанія Google припиняє підтримку одного з найстаріших сервісів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google припиняє підтримку одного з найстаріших сервісів

Google дає користувачам рік, щоб знайти альтернативу популярному сервісу

22 листопада 2019, 12:54 comments1951
Поділіться публікацією:
Компанія Google припиняє підтримку одного з найстаріших сервісів

Компанія Google оголосила, що сервіс для хмарного друку Cloud Print буде видалений в кінці наступного року. Google рекомендує користувачам Cloud Print "знайти альтернативне рішення".

Це оголошення представлене у вигляді документа підтримки для Cloud Print, який з'явився нещодавно. Нагадаємо, що технічно сервіс в бета-версії з моменту його запуску десять років тому.

Cloud Print, хмарне рішення для друку Google, яке знаходиться в бета-версії з 2010 року, більше не буде підтримуватися з 31 грудня 2020 року. Починаючи з 1 січня 2021 року пристрої у всіх операційних системах більше не зможуть друкувати за допомогою Google Cloud Print.

Google відзначає, що власні рішення для друку в Chrome були значно покращені з моменту запуску Cloud Print в 2010 році. Це дає надію, що вбудований друк Chrome OS буде і надалі отримувати нові оновлення. Google покращив можливості друку для Chrome OS і продовжить додавати функції до власного друку.

Google виділяє багато еквівалентних функцій Chrome OS, які вже працюють або будуть додані до власних функцій друку операційної системи до кінця року. Крім того, йде активна робота над новими функціями, які повинні з'явитися до того, як Google Cloud Print буде офіційно оголошено застарілим в кінці наступного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google має намір контролювати політичну рекламу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!