Головна Новини HI-tech інтернет Соціальна мережа Twitter припиняє зачистку неактивних акаунтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа Twitter припиняє зачистку неактивних акаунтів

Користувачі соціальної мережі Twitter не хочуть втрачати акаунти своїх померлих родичів і друзів

28 листопада 2019, 10:27 comments1502
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа Twitter припиняє зачистку неактивних акаунтів

Соціальна мережа Twitter заявила, що згортає плани по відключенню неактивних облікових записів після зворотної реакції з боку користувачів. Це сталося через день після оголошення про плани видалення величезної кількості таких аккаунтів.

Соціальна мережа заявила, що тепер не буде видаляти облікові записи, поки у неї не запуститься процес "увічнення пам'яті" мертвих користувачів в мережі. Twitter визнав, що відсутність такої політики була "помилкою з нашого боку".

Раніше компанія заявила, що вживає заходів щодо неактивних облікових записів через проблеми, які виникли з регулюючими органами. У заяві йдеться, що, як тільки буде завершено повний процес, блокування облікових записів відбудеться спочатку на території країн ЄС. За словами Twitter, це було зроблено для того, щоб відповідати Загальному регламенту про захист даних (GDPR).

"Ми приносимо вибачення за плутанину і будемо тримати вас в курсі", — йдеться в серії твітів, опублікованих у середу.

Нагадаємо, що в понеділок Twitter почав зв'язуватися з користувачами, які не входили в систему протягом останніх шести місяців. Соціальна мережа попереджала їх, що облікові записи будуть видалені, якщо вони не увійдуть в систему і не погодяться з останньою політикою конфіденційності фірми. Після повідомлення від BBC і інших, компанія визнала, що не розглядала проблему потенційного обурення користувачів, яке буде викликане видаленням облікових записів, які належали їх загиблим родичам або друзям.

Інші мережі, такі як Facebook, пропонують процес, званий "меморіалізацією", при якому перевірені члени сім'ї або інші близькі можуть попросити обліковий запис померлого користувача, який зберігається в мережі в замороженому вигляді. При цьому взаємодія з обліковим записом обмежена, щоб допомогти запобігти тролінгу та іншим зловживанням.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп опублікував своє фото в Twitter з торсом Сталлоне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!