Головна Новини HI-tech інтернет Instagram дасть можливість додавати кілька фотографій
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram дасть можливість додавати кілька фотографій

Функція Layout дозволяє користувачам розміщувати кілька фотографій в одному пості

18 грудня 2019, 13:56 comments1405
Поділіться публікацією:
Instagram дасть можливість додавати кілька фотографій

Новітня функція Instagram дозволяє користувачам розміщувати кілька фотографій в одному пості. Функція, що називається Layout, запускається сьогодні у всьому світі, і користувачі можуть вставляти до шести фотографій. Це проста функція, але вона, ймовірно, буде популярна, особливо з урахуванням безлічі сторонніх додатків для редагування історій, які пропонують щось подібне. В Instagram єдиний спосіб раніше здійснити подібний трюк полягав у тому, щоб скопіювати фотографії з галереї і вставити її в текстове поле.

Поява цієї функції свідчить про посилення Instagram. Хоча цей інструмент верстки може бути привабливим для сторонніх додатків, як тільки Instagram включить його у свій власний додаток, мільйони користувачів більше не будуть мати потребу в рішеннях від інших компаній. Це схоже на функцію Boomerang в Instagram, яка робить непотрібними інші сторонні програми для створення гіфок.

Соціальна мережа Instagram неухильно створює нові можливості для Stories, особливо з її новим режимом створення, який дає людям можливість створювати контент, крім фотографій. Серед інших варіантів є режим набору тексту, шаблони з підказками розмов і повідомлення повернення. Оновлення програми вже почало поширюватися, але потрібен час, щоб його отримати. 

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram буде попереджати про образливих коментарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!