Головна Новини HI-tech інтернет Влада Ірану відключила Інтернет через масові протести
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Ірану відключила Інтернет через масові протести

Влада Ірану блокує доступ громадян до Інтернету напередодні нових акцій протесту

26 грудня 2019, 10:47 comments1409
Поділіться публікацією:
Влада Ірану відключила Інтернет через масові протести

У деяких частинах Ірану був порушений доступ до Інтернету. Багато громадян країни пов'язують це з чутками про його відключенні напередодні запланованих антиурядових акцій протесту в четвер. Персидська аудиторія BBC повідомила про збої, а служба інтернет-моніторингу NetBlocks підтвердила падіння використання.

Напівофіційне іранське інформаційне агентство Ilna процитувало неназваного чиновника, який сказав, що ускладнення доступу до інтернету було офіційно замовлено. Це відбувається на тлі закликів до демонстрацій на згадку про загиблих в ході акцій протесту, викликаних зростанням цін минулого місяця. Amnesty International заявляє, що щонайменше 304 людини були вбиті і тисячі заарештовані під час багатоденних репресій з боку сил безпеки. Агентство Reuters повідомило, що число загиблих складає близько 1500 осіб на основі інформації від неназваних чиновників міністерства внутрішніх справ.

У міру зростання кількості протестів доступ до Інтернету був майже повністю закритий. Кадри з мобільного телефону, які в кінцевому підсумку досягли зовнішнього світу, показали, що сили безпеки стріляють в беззбройних демонстрантів.

Як повідомляло видання "Коментарі", протестувальники в Гонконзі відстежують переміщення поліції через мобільний додаток.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!