Головна Новини HI-tech інтернет Користувачі Twitter отримають можливість "фільтрувати" коментарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі Twitter отримають можливість "фільтрувати" коментарі

Користувачі Twitter зможуть самі вибирати, хто зможе коментувати їх повідомлення

9 січня 2020, 14:07 comments1459
Поділіться публікацією:
Користувачі Twitter отримають можливість "фільтрувати" коментарі

Соціальна мережа Twitter заявила, що протестує нові функції. Вони дадуть можливість користувачам контролювати, хто може відповідати на повідомлення або повністю блокувати відповіді.

"Ми хочемо допомогти людям відчувати себе в безпеці, беручи участь у розмові в Twitter", — йдеться в офіційній заяві компанії.

Цей крок викликаний тим, що компанії, які працюють в соціальних мережах, відчувають дедалі більший тиск у зв'язку з так званим "кіберзалякуванням". Соціальна мережа вже запустила функцію, яка дозволяє користувачам приховувати відповіді на свої твіти. Twitter оприлюднив деталі експерименту під час презентації на щорічній виставці побутової електроніки CES 2020 в Лас-Вегасі.

Нові функції, які будуть протестовані на початку цього року, дозволять користувачам вибирати чотири різних параметра для відповідей: Global (будь-хто зможе коментувати); Group (дозволяти відповіді від людей, на які підписаний користувач); Panel (дозволити відповіді від обраних людей); Statement (будь-які коментарі заборонено).

Компанії, що працюють в соціальних мережах, піддаються ретельним перевіркам на предмет того, як вони справляються з переслідуваннями. На сьогоднішній день багато компаній і урядів прийняли заходи для вирішення цієї проблеми. Наприклад, у грудні минулого року YouTube заявив, що більше не буде дозволяти відео, які "зловмисно ображають кого-небудь" на расовому, гендерному або сексуальному ґрунті. У квітні уряд Великої Британії запропонував створити спеціального регулятора, який напише "кодекс практики" для технологічних компаній.

Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter заборонила публікувати "гіфки".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!