Головна Новини HI-tech інтернет У популярному додатку для знайомств з'явиться тривожна кнопка
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярному додатку для знайомств з'явиться тривожна кнопка

Нова функція Tinder допоможе покликати допомогу у разі виникнення небезпеки

23 січня 2020, 18:16 comments2493
Поділіться публікацією:
У популярному додатку для знайомств з'явиться тривожна кнопка

У популярному додатку для знайомств Tinder з'явиться тривожна кнопка для оповіщення про небезпечні ситуації. Материнська компанія Match придбала частку в додатку для відстеження місця розташування і особистої безпеки під назвою Noonlight, повідомляє Wall Street Journal. Вона планує протестувати цю функцію в США з кінця січня.

Якщо зустріч стає жахливою або партнер викликає побоювання, користувачі зможуть активувати кнопку тривоги з допомогою інструменту Noonight в додатку Tinder. Потім вони будуть проінструктовані ввести код. Якщо вони цього не зроблять, вони отримають повідомлення від одного з диспетчерів Noonlight. Якщо вони не дадуть відповіді на це повідомлення, Noonlight подзвонить їм, і якщо відповіді не буде, або користувач підтвердить, що їм потрібна допомога, Noonlight зв'яжеться з поліцією.

Щоб використовувати цю функцію, користувачі повинні будуть ділитися своїми даними про місцезнаходження в реальному часі з додатком. Match запевняє, що ця інформація не буде використовуватися для маркетингу або чого-небудь ще, а також не буде передаватися в Match — все це обробляється Noonlight. Користувачі, які включили цю функцію, також зможуть відображати значок у своїх профілях знайомств, який, як сподівається компанія, буде служити стримуючим фактором для будь-яких небезпечних осіб на платформі.

Звичайно, завжди є ймовірність, що сигнал тривоги може спрацювати випадково під час вдалої зустрічі, але компанія говорить, що це ризик, на який вона готова піти. Спілкуючись з Wall Street Journal, виконавчий директор Match Group Менді Гінсберг сказала: "Помилкові спрацьовування, повірте мені, ми взяли до уваги. Якщо хтось не відповідає, в гіршому випадку хтось з'являється і стукає в двері. Це не найгірша річ у світі".

Як би там не було, будь-які функції, які можуть зробити галасливий світ онлайн-знайомств безпечнішим для його користувачів, безсумнівно, вітаються. Функція Noonlight буде безкоштовною для користувачів у США з кінця січня, оскільки Match Group планує в найближчі місяці поширити її на інші програми для знайомств.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Індії за інтернет-провокації затримано понад 120 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!