Головна Новини HI-tech інтернет YouTube посилить боротьбу проти фейків напередодні американських виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube посилить боротьбу проти фейків напередодні американських виборів

YouTube і Google будуть контролювати контент, який вводить в оману потенційних виборців

4 лютого 2020, 16:44 comments1521
Поділіться публікацією:
YouTube посилить боротьбу проти фейків напередодні американських виборів

Відеохостинг YouTube посилив свої рекомендації по боротьбі з фальшивим або оманливим контентом на своїй платформі. Це пов'язано з тим, що Сполучені Штати готуються до президентських виборів наприкінці цього року.

YouTube видаляє будь-який контент, який був "технічно підправлений" або піддавався маніпуляціям, таким чином вводячи користувача в оману щодо процесу голосування або висував помилкові твердження про кандидата, йдеться на офіційному блозі компанії Google на YouTube.

Google і YouTube вносять зміни у свої платформи і модерують контент, оскільки компанії, що займаються технологіями та соціальними мережами, піддаються критиці за свою роль у поширенні підроблених новин, особливо під час виборів. На противагу Google, яка прямо заявила, що видалить оманливий контент, пов'язаний з виборами, Facebook Inc оголосила про обмежені зміни в політичній рекламі на своїй платформі.

Twitter Inc заборонив політичні оголошення в листопаді, в тому числі ті, які посилаються на політичного кандидата, партію, вибори або законодавства, в цілях забезпечення прозорості. Google і YouTube також забороняють деякі види спотворень в рекламі, такі як дезінформація про процедури публічного голосування, право кандидата на політичну діяльність залежно від віку чи місця народження або невірні заяви про смерть публічної особи.

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube відновить канали, пов'язані з криптовалютою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!