Головна Новини HI-tech інтернет Twitter буде видаляти фейкові пости
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter буде видаляти фейкові пости

Соціальна мережа Twitter буде видаляти пости користувачів, які містять фейки

6 лютого 2020, 07:51 comments1595
Поділіться публікацією:
Twitter буде видаляти фейкові пости

З 5 березня 2020 року Twitter буде позначати і видаляти фейкові пости. Про це повідомляє блог соцмережі.

Повідомляється, що соцмережа почне залишати спеціальну відмітку мультимедіа у разі, якщо вони створені для маніпулювання людьми, а також будуть перевіряти текст, який буде супроводжувати даний файл і профіль, що його опублікував.

Також будуть видалятися пости, які загрожують безпеці людини, порушують право на приватне життя або закликають до насильства.

Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter заявила, що протестує нові функції. Вони дадуть можливість користувачам контролювати, хто може відповідати на їх повідомлення або повністю блокувати відповіді.

Соціальна мережа вже запустила функцію, яка дозволяє користувачам приховувати відповіді на свої твіти. Twitter оприлюднив деталі експерименту під час презентації на щорічній виставці побутової електроніки CES 2020 в Лас-Вегасі.

Також ми писали про те, що Twitter забороняє анімовані файли зображень PNG (APNG) на своїй платформі. Це сталося після атаки на аккаунт Epilepsy Foundation в Twitter. Хакери розіслали анімовані зображення, які потенційно можуть викликати судоми у світлочутливих людей.

Twitter виявив помилку, яка дозволяла користувачам обходити налаштування автозапуску і вирішувати кілька анімованих зображень в одному твіті з використанням формату файлу APNG.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!