Головна Новини HI-tech інтернет YouTube запустить функцію оплесків
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube запустить функцію оплесків

Анімація оплесків з'явиться поверх прямої трансляції, яку буде вести користувач

17 лютого 2020, 13:45 comments2712
Поділіться публікацією:
YouTube запустить функцію оплесків

Відеохостинг YouTube тестує нову функцію "оплески глядачів" в якості альтернативного способу отримання авторами більшого доходу. Нова опція дозволяє глядачам придбати анімацію оплесків, яка з'являється поверх прямої трансляції, яку вони намагаються підтримати. Ця функція аналогічна функції пожертвувань Twitch, яка додає ще один метод отримання доходу поряд з традиційними доходами від передплати та реклами.

Хоча здається, що ця функція буде працювати переважно під час прямих трансляцій, YouTube підтвердив The Verge, що планує надати авторам можливість заробляти на своїх завантажених відео. Для авторів, які мають доступ, ця функція може бути доступна на їх панелі управління і активована за допомогою цієї опції. Вони можуть витратити 2 долара на хлопки і витратити до "500 доларів в день або 2000 доларів в тиждень на супер чати, супер стікери і оплески глядача".

"Оплески глядача" в даний час доступні в Австралії, Бразилії, Індії, Японії, Кореї, Мексиці, Новій Зеландії та США через сайт для настільних комп'ютерів.

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube посилить боротьбу проти фейків напередодні американських виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!