Головна Новини HI-tech інтернет Цукерберг закликав до більш суворого контролю соціальних мереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Цукерберг закликав до більш суворого контролю соціальних мереж

Засновник Facebook вважає, що уряди країн повинні грати більш важливу роль у регулюванні вмісту соціальних мереж

17 лютого 2020, 16:16 comments1432
Поділіться публікацією:
Цукерберг закликав до більш суворого контролю соціальних мереж

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг закликав до більш суворого регулювання шкідливого онлайн-контенту. Він заявив, що не соціальні мережі повинні вирішувати, що вважається законною свободою слова. Цукерберг також попередив, що надмірний контроль може призвести до удушення індивідуального самовираження, як це відбувається зараз в Китаї.

Цукерберг виступив на Мюнхенській конференції з безпеки в Німеччині. Гіганти соціальних мереж, таких як Facebook, відчувають дедалі більший тиск, щоб зупинити поширення неправдивої інформації. Facebook, зокрема, піддано критиці за політику відносно політичної реклами. Компанія запустила нову політику політичної реклами в США в 2018 році і у всьому світі в минулому році. Ці правила вимагають, щоб політичні оголошення відображали, хто за них заплатив, а копія оголошення зберігається в загальнодоступній базі даних протягом семи років. Але на цьому тижні Facebook заявив, що не буде включати в свою базу даних спонсоровані політичні пости зірок соціальних мереж. Повідомлення політиків не завжди перевіряються фактами як частина політики свободи слова компанії.

Засновник Facebook закликав уряди придумати нову систему регулювання для соціальних мереж, припускаючи, що це повинно бути поєднання існуючих правил для телекомунікаційних та медійних компаній. Цукерберг також визнав, що Facebook не поспішав визнавати розвиток скоординованих онлайн-інформаційних кампаній такими державними суб'єктами, як Росія. Щоб вирішити цю проблему, Цукерберг сказав, що у Facebook є команда з 35 000 осіб, які перевіряють контент і безпеку на платформі. З допомогою AI більше мільйона підроблених записів видаляються кожен день.

Очікується, що під час свого перебування в Європі Цукерберг зустрінеться з політиками в Мюнхені і Брюсселі, щоб обговорити методи обробки даних, регулювання і податкову реформу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Марк Цукерберг захистить свободу слова на Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!