Головна Новини HI-tech інтернет Facebook поділиться з Instagram популярною функцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook поділиться з Instagram популярною функцією

Користувачі зможуть розміщувати свої історії одночасно і на Facebook, і в Instagram

10 березня 2020, 17:56 comments2104
Поділіться публікацією:
Facebook поділиться з Instagram популярною функцією

І в Facebook, і в Instagram є функція Stories, але користувачі не зможуть публікувати повідомлення в одній соціальній мережі і очікувати, що воно з'явиться в інший. Принаймні, не завжди, оскільки історії, розміщені в Instagram, можуть з'явитися в Facebook, якщо ви дозволите. Схоже, що Facebook дозволить робити все по-іншому, даючи змогу замість розміщувати історії соціальної мережі Facebook в Instagram.

В даний час компанія тестує перехресну публікацію з Faceboom в Instagram, про що повідомила інженер Джейн Манчун Вонг. Коли у користувача є готова до публікації на Facebook історія, він може знайти можливість перехресної публікації в Instagram в розділі "Конфіденційність". Ця можливість з'явиться внизу списку в якості перемикача після того, як користувач вибере, кому він хоче дозволити переглядати свою історію.

Представник компанії з тих пір підтвердив виданню TechCrunch, що платформа соціальних мереж дійсно тестує цю функцію. Вона вже вийшла із стадії внутрішнього прототипування і зараз тестується користувачами. Компанія не повідомила, де і з ким тестується дана функція.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram почав приховувати відфотошоплені фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!