Головна Новини HI-tech інтернет Netflix знизить якість відео в європейських країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix знизить якість відео в європейських країнах

Netflix зменшить якість відео через збільшення потокової передачі даних, оскільки європейці сидять дома

20 березня 2020, 10:34 comments1940
Поділіться публікацією:
Netflix знизить якість відео в європейських країнах

Компанія Netflix знизить якість відео в Європі протягом наступних 30 днів, щоб зменшити навантаження на інтернет-провайдерів. Попит на потокову передачу збільшився, тому що велика частина Європи самоізолюється в будинках через спалах коронавіруса.

Постачальник відеопотоків заявив, що зниження якості зображення дозволить скоротити споживання даних Netflix на 25%. Але він запевнив, що глядачі все одно отримають хорошу якість зображення. Схоже, що ця зміна стосується в першу чергу Великої Британії, але Netflix не відповів на запит BBC про підтвердження цього.

Компанія скоротить свої потокові бітрейти, які впливають на те, як чіткі і плавні відео виглядають при потоковій передачі в Інтернеті. Відео з більш високим бітрейтом, як правило, виглядають менш "блочними" або піксельованими, але використовують більше даних.

Тьєррі Бретон, європейський комісар з внутрішнього ринку, раніше говорив, що люди повинні "перейти на стандартне визначення, коли HD [висока роздільна здатність] не є необхідною". В годині відео стандартної чіткості використовується близько 1 ГБ даних, в той час як HD може використовувати до 3 ГБ в годину. Netflix також пропонує відео високої чіткості 4K для деяких своїх програм.

Як повідомляло видання "Коментарі", Netflix випустив власне морозиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!