Головна Новини HI-tech інтернет Соціальна мережа Facebook тестує "темний дизайн"
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа Facebook тестує "темний дизайн"

У деяких країнах користувачі отримали можливість використовувати оновлену версію сторінки в Facebook

23 березня 2020, 17:45 comments1930
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа Facebook тестує "темний дизайн"

Соціальна мережа Facebook почала роботу над редизайном платформи з січня. Зокрема, деяким користувачам ПК тепер дозволено змінювати звичайну тему інтерфейсу на більш темну. Про це повідомляє інформаційний портал Lifehacker.

"Ви можете перевірити оновлення дизайну Facebook прямо зараз, якщо натиснете стрілку вниз у верхньому правому куті інтерфейсу і виберете "Перейти до нової кнопці Facebook"", — йдеться в офіційному повідомленні компанії. Однак на даний момент ця опція доступна не всім користувачам соціальної мережі.

В доповнення до "темної" теми Facebook тестує інші зміни. Зокрема, зникне звичайна синя смуга у верхній частині сторінки. Сторінки будуть зверху, а поле для "Створення нового посту" буде перебувати під ними. Правий і лівий інформаційні стовпці практично не зміняться.

1rLSex904YKYJCpJ8jKBlyVKo.png

Основною зміною є використання розділових смуг, які роблять дизайн більш естетичним. У верхніх елементів в кожному сегменті є кнопки для розширення, щоб показати додаткові параметри. Панель пошуку в верхньому лівому куті була зменшена, щоб відповідати лівому стовпцю. Коли ця функція буде доступна для широкої публіки не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Facebook представила оновлену VR-гарнітуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!