Головна Новини HI-tech інтернет YouTube заборонив будь-який медичний контент, не пов'язаний з ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube заборонив будь-який медичний контент, не пов'язаний з ВООЗ

Відеохостинг YouTube буде блокувати будь-який контент, який визнає «необґрунтованим з медичної точки зору»

23 квітня 2020, 10:37 comments2750
Поділіться публікацією:
YouTube заборонив будь-який медичний контент, не пов'язаний з ВООЗ

YouTube заборонив будь-який контент, пов'язаний з коронавірусом, який прямо суперечить рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Відеохостинг, що належить Google, заявляє, що видалить все, що вважатиме "необґрунтованим з медичної точки зору".

Генеральний директор YouTube Сьюзен Войчицькі заявила, що медіа-гігант має намір викорінити "дезінформацію на платформі". Також YouTube видаляє вміст, пов'язаний з теорією змови, яка помилково пов'язує Covid-19 з мережами 5G. Войчицьки додала, що на YouTube спостерігався 75% зростання попиту на новини про коронавірус з "авторитетних" джерел.

Минулого тижня Facebook оголосив, що користувачі, які читали, дивилися або передавали неправдиву інформацію про Covid-19, отримають спливаюче попередження, яке закликатиме їх відвідати веб-сайт ВООЗ. Служба обміну повідомленнями, що належить Facebook, WhatsApp, тим часом, припинила пересилку користувачами повідомлень, які більше чотирьох разів були відправлені більш ніж в один чат одночасно.

За повідомленням Financial Times, деякі з найбільших видавців новин, у тому числі Daily Telegraph і The Guardian, піддали критиці Google за те, що вона не проявляє прозорості у своєму підході до фільтрації реклами поряд з контентом, пов'язаним з коронавірусом. Передбачається, що блокування реклами за ключовими словами може коштувати газетній індустрії в наступному році 50 млн доларів. У свою чергу Google повідомив Financial Times, що перебуває "в постійних дискусіях про те, як це може допомогти галузі в цей важкий час".

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube Music зможе показувати тексти пісень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!