Головна Новини HI-tech інтернет 15 років тому в цей же день завантажили перше відео на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

15 років тому в цей же день завантажили перше відео на YouTube

Перше відео на YouTube тривало всього 18 секунд

23 квітня 2020, 23:38 comments2296
Поділіться публікацією:








15 років тому в цей же день завантажили перше відео на YouTube

Рівно 15 років тому в цей же день, а саме 23 квітня 2005 року, було завантажено саме перше в історії відео на відеоплатформу YouTube, яка сьогодні вважається найпопулярнішою серед конкурентів по всьому світу. Про це повідомили в видання CNN.

Один із засновників YouTube Джавед Карім опублікував 18-секундне відео з назвою "Я в зоопарку" у той історичний день, 23 квітня 2005 року. За минулі з того моменту 15 років легендарне перше відео зібрало понад 90 мільйонів переглядів і досі є єдиним роликом на каналі.

На відео Джавед Карім просто стоїть перед слонами в зоопарку і описує їх "крутість". На відміну від сучасних блогерів та інших авторів каналів, автор першого відео на YouTube не закликає ставити лайки, залишати коментарі та підписуватися на його канал. Він просто захоплюється слонами!

У це важко повірити, але за 15 років з історичного моменту на YouTube зареєструвалися понад 2 мільярдів користувачів зі всього світу, які сьогодні щоденно переглядають близько 1 мільярда годин контенту.


Як повідомляв портал "Коментарі", Motorola представила потужний флагман на третину дешевше такої ж конкурента від Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!