Головна Новини HI-tech інтернет Подумай двічі: Twitter впроваджує оригінальну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Подумай двічі: Twitter впроваджує оригінальну функцію

За допомогою нової функції Twitter спробує повернути спілкування користувачів в цивілізоване русло

6 травня 2020, 16:37 comments1993
Поділіться публікацією:
Подумай двічі: Twitter впроваджує оригінальну функцію

Соціальна мережа Twitter тестує новий інструмент модерації, який змушує користувачів двічі подумати, перш ніж відправляти образливу відповідь. Це остання спроба компанії впоратися з широко поширеними переслідуваннями, від яких страждають користувачі цієї платформи.

Користувачі соціальної мережі, які використовують "мову ненависті", будуть отримувати повідомлення з рекомендацією змінити свою відповідь перед публікацією. Розробники функції не змалювали у загальних рисах, які повідомлення будуть супроводжуватися подібними рекомендаціями. Для початку нова функція з'явиться тільки для користувачів iOS на час тестування.

Ідея особливо актуальна в наші дні, оскільки компанії стикаються з проблемою проведення онлайн-модерації зі зменшенням кількості співробітників через пандемію коронавіруса.

n7ByFdwxeKeGP2HAphzQ_doT8.jpg

Згідно з чинними правилами Twitter, кожен користувач може робити публікації, які навіть можуть вважатися провокаційними, але при цьому не порушують правила користування. Це дає можливість багатьом користувачам вільно ображати інших людей і провокувати конфлікти.

Як повідомляло видання "Коментарі", засновник Twitter Джек Дорсі пожертвує на боротьбу з коронавірусом один мільярд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!