Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск написав новий пост російською мовою, в якому назвав екс-міністра праці США "нудним ідіотом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск написав новий пост російською мовою, в якому назвав екс-міністра праці США "нудним ідіотом"

Це не перша публікація Ілона Маска російською мовою

11 травня 2020, 14:15 comments3860
Поділіться публікацією:
Ілон Маск написав новий пост російською мовою, в якому назвав екс-міністра праці США "нудним ідіотом"

Засновник і генеральний директор компанії Tesla і SpaceX Ілон Маск відреагував на критику в свою адресу з боку колишнього міністра праці США Роберта Райха, який вирішив прокоментувати новину про плани компанії Tesla судитися з владою з приводу заборони відновлення виробництва в умовах карантину.

"Ілон Маск погрожує залишити людей без роботи, якщо йому не дозволять ризикувати їхнім здоров'ям в умовах карантину. Капіталізм в гіршому своєму вигляді", — написав колишній міністр праці США у відповідь на обіцянки Ілона Маска перенести штаб-квартиру і завод компанії Tesla з Каліфорнії в інший штат.

У відповідь на це звинувачення Ілон Маск назвав Роберта Райха спочатку "ідіотом" російською мовою, а потім вибачився і уточнив, що мав на увазі "нудний ідіот".

picture

Це не перша витівка Ілона Маска в Twitter. У 2018 році він написав про можливої приватизації компанії Tesla, за що був оштрафований на 20 мільйонів доларів за публікацію "завідомо неправдивої фінансової інформації", яка призвела до змін цін на акції компанії.

У 2019 році Маск уклав договір з Комісією з цінних паперів США, за яким зобов'язаний узгоджувати з юристами свої публікації про фінанси компанії Tesla. При цьому в 2020 році Ілон Маск назвав ціну акцій Tesla "невиправдано високою", з-за чого вони втратили в ціні, а вартість компанії знизилася на 15 мільярдів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!