Ericsson підвищила прогноз по глобальному зростанню користувачів 5G

Карантин не завадив активному розвитку технологій 5G

Компанія Ericsson, яка займається розробкою і виробництвом телекомунікаційного обладнання, заявила, що до 2025 року технології 5G будуть використовувати 2,8 млрд людей у всьому світі. При цьому, згідно з попереднім прогнозом, очікувалося, що таких буде 2,5 млрд чоловік. Про це пише Reuters..

Глава відділу стратегічного маркетингу Ericsson Патрік Керволл заявив, що прогноз на 2020 рік також буде підвищений, правда, не розповів, скільки користувачів буде в нинішньому році.

Телекомунікаційний сектор є одним з небагатьох, де в умовах активного поширення коронавірусу спостерігається активне зростання. З урахуванням того, що багато людей зараз змушені залишатися вдома і працювати з дому, обстановка всередині галузі залишається відносно стабільною.

На сьогоднішній день основними конкурентами компанії Ericsson на телекомунікаційному ринку є компанії Nokia і Huawei. Раніше в Ericsson прогнозували, що до кінця 2020 року темпи впровадження 5G будуть значно вищими за поширення LTE. Очікується, що до 2025 року 29% користувачів мобільних технологій будуть працювати в мережах 5G.

Раніше "Коментарі" писали, що всесвітньо відома технологічна компанія Apple в якості інтерактиву в рамках своєї популярної щорічної конференції для розробників WWDC запропонувала всім бажаючим студентам самостійно з нуля створити новий додаток і отримати за це унікальні нагороди від компанії.