Головна Новини HI-tech інтернет У квітні Facebook видалив 50 млн постів з фейками про коронавiрус
commentss НОВИНИ Всі новини

У квітні Facebook видалив 50 млн постів з фейками про коронавiрус

Facebook суворо контролює контент про коронавiрус на своєму майданчику

12 травня 2020, 22:00 comments1824
Поділіться публікацією:
У квітні Facebook видалив 50 млн постів з фейками про коронавiрус

У квітні соціальна мережа Facebook виявила та вилучила близько 50 мільйонів публікацій з помилковою інформацією про коронавирусе Covid-19. Про це соціальна мережа Facebook повідомила у своєму звіті.

Модератори в соціальній мережі і спеціальні технології маркують дезінформацію. У компанії розповіли, що такі попередження працюють — користувачі в 95% випадків не клацають на контент з позначкою-попередженням.

"Ми направили понад двох мільярдів людей на ресурси ВООЗ і інших органів охорони здоров'я через наш інформаційний центр і спливаючі вікна в Facebook і Instagram. Але дати людям джерело достовірної інформації — це тільки половина проблеми. Також дуже важливо зупинити поширення шкідливого контенту про Covid-19 в наших програмах", — заявили представники Facebook.

У соціальній мережі також видалили сотні тисяч постів, які могли завдати фізичної шкоди користувачам. Серед них повідомлення рекомендаціями використовувати відбілювач у лікуванні коронавіруса і теоріях про марності соціального дистанціювання у запобіганні розповсюдження хвороби.

Як повідомляв портал "Коментарі", засновник Telegram Павло Дуров оголосив, що блокчейн-проект TON закривається, а криптовалюта Gram так і не вийде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!