Головна Новини HI-tech інтернет Користувачі Twitter зможуть контролювати чужі коментарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі Twitter зможуть контролювати чужі коментарі

Нова функція дозволить обмежувати число можливих коментаторів

22 травня 2020, 14:04 comments2356
Поділіться публікацією:
Користувачі Twitter зможуть контролювати чужі коментарі

Соціальна мережа Twitter експериментує з новою функцією, яка допоможе користувачам вибирати, хто може коментувати їх твіти.

Цього тижня соціальна мережа оголосила про випуск тестової версії функції, яка дозволяє користувачам вибирати, кому саме дозволено відповідати на твіт. Ось як це працює: користувач пише свій твіт і зазначає людей, яким дозволено відповідати. Потім він натискає "Налаштування дозволів" в лівому нижньому кутку. Пысля цього з'явиться три варіанти відповіді: "кожен", "тільки ті люди, хто на вас підписаний" і "тільки ті, кого ви згадали".

Якщо буде обраний один з двох останніх варіантів, інші користувачі побачать, що вони не зможуть відповісти на твіт, адже вікно для відповіді стане сірого кольору. При цьому вони зможуть ставити лайк під твітом і поширювати його зі своїм коментарем.

Twitter тестує цю функцію тільки на невеликому числі своїх користувачів, і, можливо, вона ніколи не буде розгорнута в повному масштабі. "Ми вивчаємо, як ми можемо поліпшити ці параметри, щоб дати людям більше можливостей для вибору, в той же час даючи їм змогу контролювати розмови, що розпочалися", — заявила у своєму блозі директор Twitter з управління продуктами Сюзанна Се.

Як повідомляло видання "Коментарі", співробітникам Twitter дозволили не повертатися в офіси після пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!