Головна Новини HI-tech авто.технології Поліція Мексики буде патрулювати вулиці на українських електробайках
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція Мексики буде патрулювати вулиці на українських електробайках

Українські електробайки зможуть проїхати без зарядки 240 кілометрів, а також сприятимуть вирішенню екологічних проблем в Мексиці

11 лютого 2020, 12:33 comments2879
Поділіться публікацією:
Поліція Мексики буде патрулювати вулиці на українських електробайках

Український стратап Delfast офіційно організував доставку декількох електричних велосипедів TopCop в поліцейську дільницю в Мехікалі, Нижня Каліфорнія, Мексика. Офіційна презентація для керівництва поліції, включаючи начальника поліції і мера міста, відбулася після прийняття позитивного рішення про купівлю Delfast TopCops для тестування.

Місцеві поліцейські сили використовували звичайні велосипеди для патрулювання в центрі міста. Насамперед, вони оцінили міць і діапазон моделі Delfast TopCop, яка може легко охоплювати великі площі, долати складні ландшафти і в цілому швидша. Таким чином, робота поліцейських може бути більш ефективною в порівнянні з будь-яким іншим типом транспортних засобів, що використовуються поліцією.

zJbGlXA0WTkXN9KJgaHNUbGFp.jpg

TopCop може проїхати 240 км на одній зарядці без допомоги педалей. Максимальна швидкість цієї моделі складає 80 км/год. Електробайк також включає в себе всі технічні функції, необхідні для поліцейських, такі як GPS-трекер, дистанційний запуск і блокування двигуна. Крім того, він може бути оснащений спеціальними поліцейськими рогами і ліхтарями або будь-яким іншим компонентом електронного велосипеда, рекомендованим поліцією. За запитом Delfast може додати вантажну платформу, причіп, радіоприймач, а також спеціальні кріплення для зброї.

Крым того, той факт, що Delfast пропонує "зелені" велосипеди, має вирішальне значення для мексиканців, оскільки екологічні проблеми мають першорядне значення в цьому районі. Місто Мехікалі є одним з найбільш забруднених міст в Мексиці.

Як повідомляло видання "Коментарі", мексиканська поліція пересяде на електромобілі Tesla Cybertruck.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!