Головна Новини HI-tech авто.технології Електровантажівки Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Електровантажівки Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні

Електровантажівки Tesla Semi були помічені на дорозі під час транспортування з Аляски

26 березня 2020, 15:58 comments1996
Поділіться публікацією:
Електровантажівки Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні

Два прототипи електричної вантажівки Tesla Semi нещодавно були помічені під час транспортування через США після проходження випробування на Алясці.

Перший набір зображень був опублікований в групі Tesla Owners Worldwide на Facebook, в той час як інше зображення з червоною міткою Tesla було опубліковано на сайті Reddit. Стверджується, що на червоній моделі були надіті пластинки Аляски, що означало, що електромобіль, ймовірно, піддавався випробуванням на зимовому випробувальному полігоні Tesla.

У січні компанія Tesla повідомила, що скоро почнуться зимові випробування, щоб перевірити працездатність вантажівки в умовах холодної погоди і низької тяги. Tesla вперше представила Semi ще в 2017 році, обіцяючи почати виробництво в 2019 році. Цього не сталося, і в останньому оновленні компанія заявила, що почне випуск Semi в обмеженій кількості в цьому році. Ще невідомо, чи вплине поточний коронавірус на ці плани, але, безумовно, він може це зробити.

wUKMFxqMfKwZqz4YzGmUPLLzk.jpg

Раніше компанія Tesla повідомляла, що Semi буде здатний долати відстань в 804 кілометра в умовах шосе при буксируванні вантажу вагою до 36 287 кілограм. Тим не менш, плани Ілона Маска на Semi стали більш амбітними останнім часом. Тепер винахідник обіцяє, що електромобіль буде хороший для пробігу в 965 кілометрів.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний завод Tesla припинив свою діяльність у зв'язку з карантином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!