Головна Новини HI-tech авто.технології У Японії представили надувний електронний скутер
commentss НОВИНИ Всі новини

У Японії представили надувний електронний скутер

Надувний електроскутер можна накачати за хвилину з допомогою електричного насоса

14 травня 2020, 10:41 comments2204
Поділіться публікацією:
У Японії представили надувний електронний скутер

В Японії був представлений надувний електронний скутер. Він досить компактний, щоб зберігати його в рюкзаку. Електроскутер Poimo, розроблений Токійським університетом, можна накачати за трохи більш ніж за хвилину, використовуючи електричний насос.

Творці заявили, що хочуть створити транспортний засіб, який зводить до мінімуму ймовірність отримання травм в разі аварії. Тим не менш, експерти кажуть, що правила використання електронного скутера ще повинні бути уточнені урядом, перш ніж такі види транспорту можна буде вважати безпечними.

Poimo має п'ять твердих знімних компонентів: два комплекти коліс; електродвигун; батарея; рулі з вбудованим бездротовим контроллером. Він зроблений в основному з термопластичного поліуретану, який вже використовується для виготовлення таких виробів, як надувні матраци. У загальній складності електроскутер важить близько 5,5 кг. Але дослідники сподіваються зменшити вагу для наступних прототипів.

zs3NQgSZpEZeOa0159vcjAlOw.jpg
"Ми віримо, що наша надувна система мобільності, яка відрізняється від існуючих систем мобільності і створює нову взаємодію з людьми, буде корисна для міста в майбутньому", — сказав Рюма Нийяма, член команди розробників Токійського університету.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія оновила популярну модель електроскутера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!