Головна Новини HI-tech авто.технології Компанія Ілона Маска проклала тунель під Лас-Вегасом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ілона Маска проклала тунель під Лас-Вегасом

Тунель компанії Boring Company допоможе перетнути Лас-Вегас за дві хвилини

14 травня 2020, 14:07 comments2154
Поділіться публікацією:
Компанія Ілона Маска проклала тунель під Лас-Вегасом

Компанія Boring Company Ілона Маск завершила риття другого тунелю під конференц-центром Лас-Вегаса, ознаменувавши закінчення першого етапу проекту вартістю 52,5 млн. доларів США по створенню системи "переміщення людей з одного боку площі на інший. Перший з двох тунелів був закінчений в лютому. Тепер роботи зосередяться на завершенні наземних пасажирських станцій на обох кінцях тунелів, а також на третій станції в центрі системи.

Коли проект буде завершений, він стане першим комерційним транспортним проектом The Boring Company, якщо не брати в розрахунок тестовий тунель поруч зі штаб-квартирою SpaceX в Хоторні, штат Каліфорнія. Передбачається, що Loop зможе переміщати більше 4000 осіб за годину через тунелі на різних транспортних засобах Tesla, здійснюючи прогулянку по кампусу протягом двох хвилин. Зазвичай перетин цієї території по верху займає близько п'ятнадцяти хвилин.

За словами Стіва Хілла, генерального директора та президента Лас-Вегаської конвенції та Управління у справах відвідувачів, Loop буде перевозити пасажирів в електромобілях Model 3s, Model Xs і трамваї на платформі Model 3, який може вмістити від 12 до 16 пасажирів. За словами Хілла, ці машини в кінцевому підсумку будуть проноситися через тунелі автономно, але перші поїздки будуть здійснюватися з водіями. Транспортні засоби будуть слідувати за "кабелепроводом" і датчиками, прокладеними в тунелях.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск розповів про нові можливості Cybertruck.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!