Головна Новини HI-tech авто.технології Польська компанія представила електромобіль, здатний звужуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська компанія представила електромобіль, здатний звужуватися

Нове рішення в сфері електромобілів допоможе вирішити питання з пробками і паркуванням у великих містах

15 травня 2020, 16:30 comments1917
Поділіться публікацією:
Польська компанія представила електромобіль, здатний звужуватися

Польський розробник електромобілів Triggo представив свій перший однойменний електромобіль, описаний як "самий унікальний у світі" для змінюваної геометрії шасі, що дозволяє йому змінювати ширину колії з 148 до 86 сантиметрів, залежно від потреб його оточення.

Призначений для забезпечення "свободи пересування по місту", Triggo спрямований на боротьбу з пробками на дорогах і брак паркувальних місць у багатьох містах, що дозволяє водієві не тільки їздити по дорозі в звичайному режимі, але і стискати автомобіль в розмірах, щоб маневрувати в пробках і займати менше місця на парковці.

Призначений для швидкозростаючих секторів міської мобільності, таких як послуги робо-таксі і спільне використання транспортних засобів, Triggo тепер може похвалитися повнофункціональною дослідною версією, готовою до комерціалізації на більшості ринків, а серійне виробництво почнеться вже в 2021 році.

l1NW6Br65xWZQXejkb-Es_mCH.png

Здатний вмістити одного водія і одного пасажира, Triggo буде мати дальність 100 кілометрів і конкурувати в класі транспортних засобів L7E. З двома електродвигунами потужністю 10 кВт, але із зменшеною загальною потужністю 15 кВт і змінним акумулятором потужністю 8 кВт, Triggo має довжину 2,6 метра і змінну ширину 86 сантиметрів в режимі маневрування і 148 сантиметрів в дорожньому режимі. Засклена кабіна забезпечує видимість у всіх напрямках, а коло повороту 3,5 метра дозволяє повертати навіть у важкодоступних місцях.

Як повідомляло видання "Коментарі", чеська компанія представить електромобіль в стилі ретро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!