Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi створила зарядний пристрій для подорожуючих
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi створила зарядний пристрій для подорожуючих

Завдяки новій розробці Xiaomi не доведеться брати з собою цілу купу адаптерів

3 вересня 2019, 15:05 comments1834
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi створила зарядний пристрій для подорожуючих

Одна з компаній екологічної мережі Xiaomi випустила новий зарядний пристрій для подорожей. Xiaomi idmix Super Travel Charger вважається супер зарядним пристроєм для подорожей, який служить не тільки акумулятором, але й зарядним пристроєм.

Xiaomi idmix Super Travel Charger сумісний з британськими, австралійськими і європейськими розетками. А значить у подорожі більше не потрібно брати із собою купу адаптерів. Вистачить і цього пристрою. В комплекті пристрою є необхідні адаптери, які легко змінюються одним рухом. Підзарядка акумулятора проводиться без використання додаткових блоків живлення за допомогою складаної вилки, розміщеної на корпусі.

5X81wKPjZ5hTVWHeqxFhRi5vw.jpg

Пристрій Xiaomi idmix оснащений вбудованим літієвим акумулятором ємністю 10 000 мАг (номінальна ємність становить 6 500 мАг). Іншими словами, він може заряджати Xiaomi Mi 9 2 рази або iPhone Xs 2.2 рази. Версія Super Travel Charger, сертифікована Apple MFi, має вихідну потужність до 5 В/2.4 А. Таким чином, швидкість зарядки приблизно в 2 рази вища, ніж у адаптера 5 В/1 А. Тобто, він може заряджати iPhone Xs Max до 40% за 30 хвилин. Загальна вихідна потужність Super Travel Charger становить 5 В/3 А чи 15 Вт. 

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi створила розумний шарф.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!