Головна Новини HI-tech гаджет Стало відомо про нові вдосконалення планшету iPad
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про нові вдосконалення планшету iPad

Новий планшет від Apple буде мати збільшену діагональ, стилус та інші нововведення

11 вересня 2019, 11:21 comments1519
Поділіться публікацією:
Стало відомо про нові вдосконалення планшету iPad

За презентацію нового планшета від Apple відповідав Грег Джозвіак. Він повідомив, що iPad з діагоналлю 9,7 дюйма є найпопулярнішим планшетом "яблучної" компанії.

У 60% власників iPad модель з даною діагоналлю є першою. Але тепер прийшов час модернізувати планшет і зробити iPad ще краще. Тому інженери компанії Apple розробили iPad сьомого покоління. Він не особливо відрізняється від попередніх пристроїв компанії, але діагональ зросла до 10,2 дюйма, а за продуктивність відповідає процесор A10 Fusion.

Потужності запускати ігри з Apple Arcade точно вистачить. Також "абсолютно новий iPad" обладнаний коннекторами Smart Connector для підключення фірмової клавіатури, а операційна система iPadOS отримала багатозадачність. Крім того, в Apple змінили роботу зі стилусом, клавіатурою і трохи переробили домашній екран, щоб власникам нового планшету було комфортно як працювати, так і розважатися.

Камера стала трохи кращою, тепер вона на 8 Мп, а корпус виконаний з 100% переробленого алюмінію. Схоже, це дійсно важливо для користувачів, оскільки в цей момент зал вибухнув оплесками.

Вартість iPad сьомого покоління стартує від 329 доларів, а якщо оформити попереднє замовлення зараз, то вже в кінці місяця можна одержати свій планшет.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple презентувала новий ігровий сервіс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!