Головна Новини HI-tech гаджет У Ватикані представили "розумні" чотки для молитви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ватикані представили "розумні" чотки для молитви

За допомогою нової розробки католики з усього світу зможуть молитися разом з Папою Римським

16 жовтня 2019, 18:19 comments2628
Поділіться публікацією:
У Ватикані представили "розумні" чотки для молитви

У Ватикані відбулася презентація інтерактивного пристрою, покликаного допомогти молоді молитися на традиційній католицькій вервиці (розарії). Ініціатором проекту виступила "Всесвітня мережа молитви в намірах Папи".

15 жовтня у Ватикані була представлена ініціатива "Всесвітньої мережі молитви в намірах Папи", покликана допомогти молодим людям молитися на вервиці. Вона об'єднає молодих католиків у молитві за мир. Спеціальний браслет активується автоматично, коли робиться знак хреста. Інтерактивний пристрій інтегрується з додатком "Click To Pray", завантаженим на смартфон, запускаючи звуковий аудіосупровід з зображеннями і персоналізованим змістом.

Як повідомив отець Фредерік Форнос, міжнародний координатор "Всесвітньої мережі молитви в намірах Папи", під час міжнародної зустрічі католицької молоді в Панамі, Папа Римський закликав молодих людей не нехтувати молитвою на вервиці.

Відповідаючи на цей заклик, "Всесвітня мережа молитви в намірах Папи" вирішила приготувати інструмент, який допоможе молодим людям молитися на вервиці в цифровому світі, використовуючи доступні сьогодні технології. За допомогою пристрою можна вибрати традиційну молитву (розарій) або тематичну, яка постійно оновлюється.

На початку 2019 року Папа Римський Франциск активував свій профіль на "Click To Pray", офіційній платформі "Всесвітньої мережі молитви в намірах Папи". Зокрема, він звернувся до молодих людей: "Тут я буду публікувати прохання про молитву за місію Церкви. Закликаю молодь завантажувати додаток "Click To Pray" і молитися разом зі мною".

Як повідомляло видання "Коментарі", Папа Римський створив екзархат для українських католиків в Італії.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: vaticannews.va/en/vatican-city/news/2019-10/click-pray-rosary-smart-digital-device-world-peace.html
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!