Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Apple створила "розумне" кільце
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Apple створила "розумне" кільце

"Розумне" кільце Apple буде використовуватися для управління іншими гаджетами

22 жовтня 2019, 15:42 comments3584
Поділіться публікацією:
Американська компанія Apple створила "розумне" кільце

Компанія Apple подала патент на "носиме електронне кільце", яке дозволить керувати іншими пристроями, не торкаючись їх. Дизайн для кільця включає сенсорний екран, голосову команду, управління жестами і багато іншого.

Патент Apple називається "Пристрій, методи та інтерфейси для переносних електронних кільцевих обчислювальних пристроїв". Він включає в себе креслення потенційної конструкції і перераховує передбачувані функції, такі як джерело живлення і бездротовий приймач.

Кільце призначене для носіння на одному пальці і не є самостійним продуктом. Замість цього воно спрямоване на поліпшення взаємодії з більш великими пристроями, такими як iPhone і iPad. Кільце має кілька кнопок, динамік, сенсорний екран і невеликий диск управління.

У патенті Apple пояснюється, що пристрої з сенсорним екраном можуть розглядатися як "громіздкі, незручні або неефективні для певних завдань і програм". Це говорить про те, що занадто довге зберігання iPhone чи iPad може втомити деяких користувачів, і говорить, що Apple Ring може бути більш ефективним способом управління цими пристроями на відстані.

Apple також підкреслює потенційні функції безпеки кільця, заявляючи, що світло, що випускається деякими пристроями з сенсорним екраном, може бути "недоречним в певних соціальних середовищах".

Якщо кільце покликане стати аксесуаром для інших переносних пристроїв, таких як, за чутками, Apple Glasses, то поточні прогнози припускають, що воно може з'явитися приблизно в 2020 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple представить навушники AirPods Pro вже у цьому році.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!