Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Google придбала виробника фітнес-пристроїв Fitbit
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google придбала виробника фітнес-пристроїв Fitbit

Чутки про можливу купівлю компанією Google відомого виробника фітнес-пристроїв виявилися правдою

1 листопада 2019, 17:41 comments1614
Поділіться публікацією:
Компанія Google придбала виробника фітнес-пристроїв Fitbit

Компанія Google оголосила про покупку компанії Fitbit за 2,1 мільярда доларів. Ця новина з'явилася через кілька днів після повідомлення Reuters, в якому стверджувалося, що Google веде переговори про купівлю популярного розробника фітнес-пристроїв.

Це придбання має великий сенс: Google витратила роки, намагаючись (і в основному терплячи невдачі) пробитися на ринок носимих пристроїв з допомогою своєї платформи Wear OS, але з усіх сил намагалася чинити реальний вплив.

Вибір обладнання Fitbit завжди був відмінним, що дало Google більш міцну основу для майбутніх переносних пристроїв з інтегрованою Android. І сильний акцент компанії на відстеження фітнесу, природно, може бути інтегрований і в існуючі програми Fit Google, пропонуючи компанії надійну альтернативу глибокій інтеграції відстеження фітнесу Apple Watch з iPhone.

З іншого боку, можливості Google в області програмного забезпечення і широка підтримка розробників можуть допомогти смарт-годинникам Fitbit стати трохи "розумніші". Крім того, стане можлива більш глибока інтеграція програмного забезпечення Fitbit з операційною системою Android, яка може запропонувати більш тісну взаємодію.

Купівля Fitbit — не єдина недавня інвестиція, яку Google зробив у носимі фітнес-пристрої. Ще в січні компанія витратила 40 мільйонів доларів на покупку невідомої технології "розумних" годинників від компанії Fossil.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Google має намір придбати відомого виробника фітнес-пристроїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!