Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi офіційно представила свій перший "розумний" годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi офіційно представила свій перший "розумний" годинник

Смарт-годинник Xiaomi Mi Smart Watch має великий екран, фітнес-функції та інші цікаві характеристики

5 листопада 2019, 11:51 comments1852
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi офіційно представила свій перший "розумний" годинник

Компанія Xiaomi офіційно запускає Mi Smart Watch в Китаї. На тому ж заході компанія також випустила серію Mi TV 5, серію Mi TV Pro 5 та Mi CC9 Pro. Початкова ціна Mi Watch становить 1299 юанів. Це перший випадок, коли Xiaomi випустила "розумний" годинник.

Xiaomi запускає два варіанти годин Mi Watch. Топова модель під назвою Xiaomi Watch Privilege Edition поставляється з чотирикутним сапфіровим склом, блискучим корпусом з нержавіючої сталі, ланцюговим ремінцем з нержавіючої сталі і керамічною задньою кришкою. Базова модель Mi Watch поставляється з ціною 1299 юанів. Топова версія Mi Watch поставляється з ціною 1999 юанів. Mi Watch поставляється з різними "розумними", а також фітнес-функціями.

Mi Watch поставляється з великим екраном, який дозволить користувачам легко читати повідомлення, повідомлення та електронні листи. SmartWatch упакований в квадратний екран з 3D-захистом з сапфірового скла, що робить його довговічним. Mi Watch має круглу кнопку справа, яка дозволить користувачам керувати годинником. Mi Watch також поставляється з підтримкою eSIM.

Годинник Mi Watch оснащений 1,78-дюймовим AMOLED-дисплеєм з 326 PPI. Очікується, що екран Mi Watch буде досить яскравим для всіх рівнів освітлення — хорошим і не дуже хорошим. Mi Watch поставляється з акумулятором 570 маг. Компанія стверджує, що він працює набагато довше, ніж очікувалося при одній зарядці. SmartWatch також поставляється з такими функціями, як GPS, Wi-Fi і NFC. "Розумний" годинник працює на MIUI for Watch — ОС, розробленій спеціально для "розумних" годинників Xiaomi.

Mi Watch поставляється з "розумними", а також фітнес-функціями. Mi Watch дозволяє користувачам приймати або відхиляти дзвінки, читати або надсилати повідомлення та електронні листи, відтворювати або вимикати музику. Смарт-годинник також відстежує кроки і частоту серцевих скорочень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi відкрила найбільший за межами Китаю центр розробки камер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!